Etiquetes

, , , , , ,

Dissabte passat vam arribar a un número rodó: 80 programes a Catalunya Música! La nostra darrera entrega la vam dedicar a l’èpica, un gènere narratiu d’allò més emocionant, passin els anys que passin. Si voleu comprovar-ho, ja teniu disponible el programa al web de la CCMA, a ivoox i també aquí sota.

song-of-roland-charlemagne-photo-researchers

Una miniatura de la Chanson de Roland

L’entrevista la va protagonitzar Antoni Rossell, joglar i investigador, que va tornar al programa per parlar d’èpica i música, i també del seu darrer projecte, la versió cinematogràfica del Cantar del Mío Cid. Una conversa que podeu recuperar aquí.

A la secció Inspirats per l’edat mitjana, vam sentir mostres de la pervivència de l’èpica medieval castellana del Romancero Viejo, musicades per autors del Renaixement. També va haver-hi temps per les seccions La Crònica i La recepta, i en aquesta ocasió en Martí Sans va descobrir-nos com es feia l’escabetx medieval.

Aquest va ser el nostre viatge èpic dissabte passat. I aquest dissabte, dia 27, marxarem encara més lluny: a Pèrsia! Us esperem, a les 17 h, a Catalunya Música. I gràcies per sentir-nos!

Anuncis