Etiquetes

, , , , , ,

Ahir arribàvem al final d’aquesta temporada dels Sons, amb un programa diferent. Vam voler donar un final a l’alçada a aquestes més de quaranta setmanes compartides, gràcies a un concert del Sollazzo Ensemble. Una vetllada musical dedicada a la Florència del segle XV, que podreu sentir al web de la CCMA -qüestió de drets!- només durant 30 dies a partir d’avui.

1f0a2ce0-f7b8-4668-a2a8-ee8a25f5922b

Sigui com sigui, i sentiu el programa des d’allà on ho feu, no volem acabar aquesta segona temporada sense donar-vos les gràcies per haver-nos acompanyat al llarg d’aquests mesos. Mesos on hem descobert i ens hem endinsat en temes ben diversos, músiques que ens han atrapat i han il·luminat les nostres nits de dijous. I també paraules! Paraules que han arribat gràcies a un bon grapat d’especialistes que han volgut col·laborar amb nosaltres. Un plaer i un privilegi!

Igualment, tot i que la temporada acaba aquí, els Sons seguiran presents a la programació d’estiu de Catalunya Música, els dijous a les 23 h, amb programes rescatats del nostre arxiu expressament per a l’ocasió. Seran aquests:

Ens acomiadem, tot desitjant-vos un bon estiu. I si visiteu algun indret amb història, feu alguna foto i envieu-nos-la a sonsedatmitjana@catmusica.cat -reinventem les postals!-.

Descanseu i ens retrobem al setembre. Bones vacances i gràcies per ser-hi!

Anuncis