Etiquetes

, , , , , , ,

Un programa emès cada dijous, i que tracta de cultura medieval, no podia deixar escapar l’ocasió de dedicar una de les seves entregues al Corpus Christi: la gran festa cívica baixmedieval i que encara avui segueix viva. Així doncs, com que ja és divendres, ja teniu disponible el programa al web de la CCMA, al portal ivoox i -miracle!- aquí sota.

corpus-christi-procession

I en una ocasió com aquesta, va ser un plaer poder comptar amb la col·laboració del catedràtic en Història Medieval de la Universitat de València, el doctor Rafael Narbona, especialista en vida urbana i que ens va guiar a través dels detalls d’aquesta celebració, en una conversa que ja podeu recuperar aquí.

Igualment, vam guardar uns minuts per les nostres seccions habituals, Inspirats per l’edat mitjana, en què vam acostar-nos a una de les creacions operístiques d’Einojuhani Rautavaara, i El prestatge, per descobrir l’enregistrament “Provença mística”, amb la veu d’Anne Azema. I també vam sentir un nou capítol de La crònica, en la veu de Raimon Colomer.

No ens direu que no ha estat un programa complet! Esperem que us hagi agradat, i us esperem d’aquí a set dies. Mentrestant, deixeu-nos els vostres comentaris i suggeriments aquí sota.

Anuncis