Etiquetes

, , , , , , ,

El programa que es va emetre ahir a Catalunya Música, va estar dedicat al món sobrenatural, al Més Enllà; un tema que vam el·laborar motivats per la lectura d’un llibre “Mestre Vicent ho diu per espantar: el més enllà medieval”, escrit pel doctor en història Albert Toldrà. Creiem que va ser un recorregut d’allò més interessant, i és per això que us recomanem de sentir-lo, ja sigui al web de la CCMA, al portal ivoox, o bé -va, que és fàcil!- aquí sota.

medieval-dead-e1382291234974

Prova gràfica: Hi ha somriures més inquietants que el de la Gioconda.

Per acabar de fer el programa ben lluït, vam poder conversar amb el mateix Albert Toldrà, qui va acabar de donar-nos detalls d’aquesta esfera de la realitat, en parlar-nos de música, de llegendes i de connexions entre els dos móns. Una entrevista que podeu recuperar aquí.

Tampoc no van faltar a la cita les seccions habituals: El Prestatge, on vam sentir música alemanya del segle XV, Inspirats per l’edat mitjana, amb música d’Edward Elgar, i La Crònica, amb un nou episodi del “Llibre dels fets” en la veu de Raimon Colomer.

Gràcies per acompanyar-nos una setmana més. El curs va avançant, però encara queden molts Sons per descobrir. Fins la setmana vinent!

Anuncis