Etiquetes

, , , , , , ,

Tornem, una setmana més, amb un nou programa. Però un d’aquells que fa especial il·lusió, donat que ve encapçalat per un número rodó: el 50! 50 hores de “Sons” amb vosaltres donen per molt, i esperem que les hagueu gaudit tant com nosaltres. Avui, us proposem doncs recuperar aquest cinquantè programa, que es va emetre ahir a Catalunya Música, i que ja podeu tornar a sentir al web de la CCMA, a ivoox, i -sí, senyor!- aquí sota. Un programa dedicat a l’espiritualitat dels franciscans.

800px-master_of_saint_cecilia_-_legend_of_st_francis_-_26-_the_healing_of_a_devotee_of_the_saint_-_wga14478

“El miracle de Lleida” (Basílica de Sant Francesc a Assís, atribuït a Giotto, segle XIV).

Per tal de conèixer de primera mà la història i la vinculació d’aquest orde amb el territori català, vam convidar al nostre estudi a fra Agustí Boadas, autor del volum Els franciscans a Catalunya, un llibre publicat l’any 2014 per l’editorial Pagès. Una entrevista que podeu recuperar aquí.

No van faltar a la cita les seccions El Prestatge i Inspirats per l’edat mitjana; si feu clic als enllaços, allà les trobareu.

De moment, seguim treballant en la nostra propera entrega, i esperem fer-ne, com a mínim, 50 més. Gràcies a tots i totes!

Anuncis