Etiquetes

, , , , , , , ,

Ja és divendres i això vol dir que ahir vam oferir-vos un nou programa a Catalunya Música. En aquest cas, va ser un programa on vam connectar dues esferes de la cultura: la música i la literatura. D’una banda, vam voler descobrir la història, i de l’altra l’univers sonor que envoltava un personatge clau i la seva obra més important: Dante i la “Divina Comèdia”. Un programa que ja podeu tornar a escoltar al web de la CCMA, al portal ivoox i -no ho diríeu mai- aquí sota..

04800380

En aquest programa, a banda d’oferir-vos les seccions habituals Inspirats per l’edat mitjana, amb música de Dmitri Xostakóvitx; i El prestatge, amb cants medievals russos del grup Deisus -que hauríeu de sentir sí o sí!- també va haver-hi lloc per un nou capítol de La crònica i per una conversa ben interessant: la que vam mantenir amb Raffaele Pinto, professor d’italià a la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona i fundador de la Societat Catalana d’Estudis Dantescos -escolteu-la aquí!-.

Esperem que tingueu una bona setmana, i recordeu que estarem encantats de llegir els vostres missatges, ja sigui aquí sota o a l’adreça sonsedatmitjana@catmusica.cat

Anuncis