Etiquetes

, , , , , , ,

Ahir dijous vam oferir-vos un programa una mica diferent dels habituals, en què la secció “Inspirats per l’edat mitjana” va ampliar-se per a poder-vos oferir una perspectiva més concreta entorn d’un àmbit que uneix la història i la tecnologia: edat mitjana i videojocs. Un programa que ja podeu recuperar al web de la CCMA, a ivoox, i -sorpresa!- aquí sota:

288155546

Tal i com us vam avançar al darrer post del blog, l’encarregat de guiar-nos a través d’aquest binomi va ser Juan Francisco Jiménez Alcázar, entusiasta catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de Múrcia i responsable del projecte de recerca “Historia y videojuegos“, a qui des de ja agraïm la seva predisposició. A més, i com no oblidem la nostra vessant musical, vam voler acompanyar aquest recorregut amb una selecció de fragments de les bandes sonores d’alguns dels videojocs més significatius d’aquest àmbit.

Esperem que el programa us hagi resultat interessant! Per part nostra, seguim treballant en el programa vinent, que dedicarem a una parella inacabable: Abelard i Heloïsa.

Anuncis