Etiquetes

, , , , ,

Comencem la setmana amb bones notícies per a tots els seguidors dels “Sons de l’edat mitjana”: tenim no un concurs a la vista… sinó que en tenim dos! I és que, gràcies a la col·laboració del Palau de la Música Catalana, us oferim l’oportunitat de gaudir de dues grans vetllades de música en directe, amb dues entrades dobles gratuïtes!

full_inner_page1La primera, aquest dissabte, dia 28 de gener, a partir de les 20:30 h, on podreu sentir una obra fortament inspirada per l’edat mitjana: la “Cantata de Randa”, de Salvador Brotons. Un homenatge a Ramon Llull que interpretaran l’Orfeó Català i l’Orquestra Simfònica Illes Balears, a més dels solistes vocals Marta Mathéu, soprano i Josep-Ramon Olivé, baríton i l’actriu Sílvia Bel, sota la batuta del mateix compositor. Aquí teniu tota la informació d’aquest concert. 

full_inner_page

La segona oportunitat arribarà dilluns, 30 de gener, a les 19 h, amb la celebració del 30è aniversari d’una agrupació ben estimada per aquest programa: la Capella de Ministrers, que dirigeix Carles Magraner. Una celebració que estarà protagonitzada per la música del Llibre Vermell de Montserrat i de la que podeu consultar tots els detalls aquí.

Què heu de fer per participar d’aquest concurs? Doncs enviar-nos un correu a l’adreça sonsedatmitjana@catmusica.cat explicant-nos a quin d’aquests concerts voldríeu assistir i perquè. Els més originals, s’emportaran les entrades! I per cert, podeu proposar-nos els dos concerts, si us ve de gust participar als dos esdeveniments.

Teniu temps fins dijous a les 23 h, hora d’emissió del programa. Molta sort a tothom!

Anuncis