Etiquetes

, , , , , ,

Aquesta setmana ens hem penjat la motxilla a l’esquena i hem viatjat a través del temps i l’espai -com ens agrada dir als Sons- gràcies a un guia d’excepció. El més famós viatger medieval: Marco Polo. Un programa que ja podeu recuperar al web de la CCMA, a ivoox, i també, com cada divendres, aquí sota!

medieval_ship_and_compass_mandeville

Hem descobert les sonoritats del món del viatger venecià, i a més, hem pogut aprofundir en el món dels viatges medievals de la mà de la doctora Roser Salicrú i Lluch, científica del CSIC amb qui vam poder conversar en aquesta entrevista.

No van faltar les seccions habituals, que pels curiosos podeu sentir per separat: La crònica, on vam començar a relatar la batalla de Portopí, a Mallorca; El Prestatge, on compartíem l’àlbum “Puentes sobre el Mediterráneo”, d’Eduardo Paniagua; i els Inspirats per l’edat mitjana, on vam treure el nas a l’òpera “Marco Polo”, del compositor xinès Tan Dun.

Què us ha semblat aquest trajecte? Escriviu-nos un comentari! Nosaltres us esperem dijous que ve, amb un programa que dedicarem a les begudes medievals. Brindem?

Anuncis