Etiquetes

, , ,

Després d’aquest petit descans, els “Sons de l’edat mitjana” tornen al seu ritme habitual, amb l’emissió del programa cada dijous a les 23 h, a Catalunya Música. Ahir va ser la primera entrega nova d’aquest 2017 acabat d’estrenar. Un programa que ja podeu recuperar al web de la CCMA, al portal ivoox i, com sempre, aquí sota.

1483542218475

En aquest cas, el que us proposàvem era una experiència sonora. Una immersió musical en una de les primeres mostres polifòniques de l’ordinari de la missa: la Missa de Barcelona. Aquesta obra, conservada al manuscrit 971 de la Biblioteca de Catalunya, ens remet a la frontera entre els segles XIV i XV, i és aquest el viatge temporal que us oferim, gràcies a la seva audició íntegra, en una versió interpretada pel grup Obsidienne, que dirigeix Emmanuel Bonnardot.

Si ens permeteu la recomanació, reserveu-vos un espai per a vosaltres, on pogueu estar tranquils, uns bons altaveus o auriculars i feu clic. Us sorprendreu. I després, si us ve de gust, deixeu-nos un comentari i expliqueu-nos com ha estat la vostra experiència!

Anuncis