Etiquetes

, , , , ,

Són dates assenyalades al calendari i des dels Sons de l’edat mitjana hem volgut afegir-hi el nostre granet de sorra, al Nadal. Així doncs, dijous us oferíem un programa dedicat al Cant de la Sibil·la, representació d’arrels medievals que ha sobreviscut fins als nostres dies. El podeu recuperar, com és habitual, al web de la CCMA, al portal ivoox, i també aquí sota.

sibila-europaea-jpeg

A més, vam poder conversar amb el compositor Bernat Vivancos, que ens va presentar la tornada polifònica que ha realitzat aquest any per a la representació del Cant de la Sibil·la a la catedral de Barcelona, en una entrevista que podeu recuperar aquí.

I vam descobrir una versió sorprenent, dins la secció Inspirats per l’edat mitjana: la del grup australià Dead Can Dance que, amb la veu de Lisa Gerrard, interpretaven aquesta Sibil·la des del seu peculiar punt de vista. Escolteu-la aquí!

No vam descuidar tampoc les seccions El prestatge i La Crònica, que també podeu escoltar al web del programa. D’aquesta manera, esperem que estigueu gaudint d’uns dies agradables, en bona companyia i on la música també tingui el seu espai. Ens retrobem dijous!

Anuncis