Etiquetes

, , , , , , , ,

És divendres! Acaba la setmana i això vol dir que ja tenim un nou podcast disponible per a tots vosaltres. En aquesta ocasió, d’un programa que hem dedicat a descobrir una obra singular, única: l’“Hortus Deliciarum”, el jardí de les delícies de la religiosa Herrada de Hohenbourg, abadessa i magistra que va viure durant el segle XII. L’àudio del programa, el podeu recuperar com sempre al web de la CCMA, al portal ivoox i també, és clar, aquí sota.

wheel-of-fortune1

La roda de la fortuna, representada a l’Hortus Deliciarum

Igualment, a banda del tema principal del dia, vam voler donar a conèixer una novetat editorial ben inspirada en l’edat mitjana: “El caballero doble”, de Téophile Gautier, editat per Gadir i que recull la visió més romàntica de l’època medieval. L’encarregada de narrar amb imatges aquesta història ha estat la Marta Ponce, il·lustradora, que des del XXI ha dibuixat una història escrita al XIX i ambientada al segle XI. Hem parlat amb ella d’aquests ponts temporals i dels seus projectes, en aquesta entrevista!

A més, com cada dijous, van tenir el seu espai les seccions habituals: El prestatge, Inspirats per l’edat mitjana i La crònica.

Esperem que hagueu gaudit d’aquest programa! Nosaltres ja estem immersos en el “Sons” número 30, que ens torna a entusiasmar un cop més, i que ens acostarà a un espai concret i carregat d’història. Ens tocarà passejar!

Si us animeu, us estarem esperant. Gràcies per ser-hi!

9

Una petita mostra de les il·lustracions de la nostra convidada, Marta Ponce.

Anuncis