Etiquetes

, , , , , ,

Una setmana més, estem contents de poder compartir amb vosaltres un nou “Sons de l’edat mitjana”. En aquest cas, un programa que vam dedicar a aquells que van venir del fred, les històries dels quals van quedar reflectides en nombroses poesies i textos: els víkings. Com sempre, podeu recuperar aquest programa al web de la CCMA, a ivoox i, és clar, aquí sota.

4d3c85af432d2d0a2aa31cfe8e323f61.jpg

Per tal d’oferir un punt de vista diferent del món dels víkings, vam parlar amb Ángel Gil Cheza, escriptor i autor de “La lluvia es una canción sin letra”, la novel·la amb què el castellonenc va debutar al món editorial i que ens situa a cavall entre el Dublín de principis del segle XXI i la Irlanda vikinga del segle XI. Una novel·la que, a més, ara és el centre d’una campanya solidària en col·laboració amb l’ONG Conquistando Escalones. Aquí us deixem l’entrevista.

També vam sentir els sons inspirats més actuals, amb la banda sonora de la sèrie Vikings, escrita pel compositor Trevor Morris i que us oferíem a Inspirats per l’edat mitjana. No vam oblidar, és clar, la secció El prestatge, on vam recomanar-vos un disc del grup Sequentia ni tampoc La crònica, on Raimon Colomer ens va acostar a un nou episodi de la vida de Jaume I, a través del seu “Llibre dels fets”.

I mai no ho direm prou: gràcies per ser a l’altra banda. Esperem que hagueu gaudit d’aquest viatge, acompanyats dels homes i dones que venien del nord.