Etiquetes

, ,

Bon dia a tots!

Esperem que hagueu passat un bon estiu, i que la calor d’aquests dies us deixi almenys un respir! Per part nostra, hem tornat ben descansats i amb moltes ganes de seguir oferint-vos programes plens d’històries i músiques que us segueixin sorprenent. I us podem garantir que encara en queden moltes, d’aquestes!

La segona temporada comença amb novetats. La primera i més important: els “Sons de l’edat mitjana” canvien d’horari! A partir d’ara, i en comptes dels dissabtes al matí, podreu sentir-nos cada dijous, de 23 a 00 h, a Catalunya Música. Us farem arribar a la mitjanit, il·luminats per la claror d’espelmes! En qualsevol cas, si l’horari no us acaba de fer el pes, no patiu: com sempre, els programes seguiran disponibles al web de la CCMA i a ivoox un cop emesos.

Una altra novetat que ens agrada: a més de ser a Twitter, els “Sons” arriben a Facebook. Si sou usuaris d’aquesta xarxa social, estarem encantats de comptar amb vosaltres. Aquí us deixem, doncs, l’enllaç a la nostra pàgina oficial. Us animeu a compartir-lo?

Així doncs, la segona temporada és a punt: us esperem aquest dijous, 8 de setembre, a les 23 h de la nit amb un programa dedicat a un personatge d’allò més misteriós: el mag i profeta Merlí. Ens acompanyareu?

merlin

Uther Pendragon escolta els consells de Merlí, segons un manuscrit de la British Library