Etiquetes

, , , , , ,

Bon dilluns a tots!

Som de nou aquí per compartir amb vosaltres el programa emès dissabte passat. Amb aquest, ja són 18 els matins que hem passat plegats i encara ens queden dos més abans d’acabar la temporada. D’altra banda, us anunciem que els Sons no paren a l’estiu! Podreu sentir alguns dels programes més comentats de la temporada i aviat publicarem al blog els títols i els dies d’emissió.

De moment, ens plau compartir el programa amb què vam estrenar el mes de juliol, i que vam dedicar a la figura de Jaume I, “el Conqueridor”. Un rei de renom, amb històries sorprenents per descobrir. Aquí us deixem, un dia més, el programa complet, que també podeu sentir al web de Catalunya Ràdio i el portal ivoox.

jaumei0001

A més, dissabte vam comptar amb una veu convidada, la de l’historiador Vicent Baydal, que a banda d’acostar-nos a la figura de Jaume I a través de la conquesta de València, ens va obrir les portes de les identitats col·lectives, un àmbit ben interessant que ha estudiat a fons al seu darrer llibre “Els valencians, des de quan són valencians?” publicat per l’editoral Afers. Podeu sentir l’entrevista aquí.

Esperem que el programa sigui del vostre gust. Si és així, no dubteu a fer-nos-ho saber: la secció de comentaris és oberta. Seguim!

Anuncis