Etiquetes

, , , , , ,

Un dijous més, aquí tenim el post amb els continguts del proper programa. Un programa que podreu sentir, com sempre, a Catalunya Música de 9 a 10 h. Per cert: avui és dia d’EGM i l’audiència de Catalunya Música ha crescut un 19%! 37.000 oients diaris, i els oients del Sons també en formeu part. Així doncs, gràcies!

Tornant als nostres continguts, aquest dissabte el protagonista serà un rei que tothom, més qui menys, ha sentit anomenar: parlem de Jaume I d’Aragó, el Conqueridor. Ens acostarem a la seva biografia -ja us avancem que ens serà impossible abastar-la en un sol programa!- i als sons que l’envoltaven. A més, comptarem amb la visita de l’historiador valencià Vicent Baydal, autor del llibre Els valencians, des de quan són valencians? (ed. Afers) i membre del grup Harca, autors d’aquest blog que no us hauríeu de perdre.

Les seccions “El prestatge” i “Inspirats per l’edat mitjana” tindran també el seu espai, com també el tindrà “La crònica”.

I no ens podem estar de comentar-ho. Dilluns va emetre’s el darrer capítol de la sisena temporada de Game of Thrones -una sèrie que ja ha passat pels nostres Inspirats-. Dins aquesta darrera entrega, un dels personatges arribava a la biblioteca més impressionant del món de Ponent, on els llibres restaven encadenats als prestatges. Doncs bé, es tracta de la biblioteca de la catedral de Hereford, Anglaterra. La biblioteca que il·lustra el nostre Prestatge. Casualitats que ens encanten!

1456918475856