Etiquetes

, , , , ,

Ja tenim aquí els continguts del programa de dissabte! A partir de les nou del matí, us proposem descobrir l’estil conegut com a Ars Subtilior, un corrent creatiu -i com podreu sentir, ben original!- que va escampar-se arreu de França i la corona d’Aragó a finals del segle XIV. Les seccions habituals també seran presents al programa: El prestatge, on recomanarem un nou enregistrament per la vostra discoteca medieval; Inspirats per l’edat mitjana, que ens portarà a la música catalana del segle XX, i La crònica, amb un episodi de visites il·lustres a terres catalanes.

baude

Com sempre, tindrem una veu convidada. En aquest cas serà la veu de Tonatiuh Cortés, músic i coneixedor de l’Ars Subtilior, que ens obrirà les portes del seu negoci: el forn de pa artesanal Cloudstreet Bakery, on podrem tastar un pa fet a la manera del segle XIV. Us obrirà la gana!

Així doncs, per tal de gaudir a fons del programa, us recomanem obrir les oïdes i la ment, a més de deixar-vos sorprendre per sonoritats que fins i tot al segle XXI ens poden semblar sorprenents.