Etiquetes

, , , , , ,

A Barcelona, hem començat la setmana ben emboirats. Un ambient que, almenys a nosaltres, ens convida a encendre la ràdio i sentir-nos una mica més acompanyats. Per si de cas a vosaltres també us vénen de gust aquests tipus de plans, aquí us deixem el programa emès dissabte, que també podeu recuperar a la plataforma ivoox, a més del web de Catalunya Ràdio.

la-brujula-verde-juegos-tablero-edad-media

En aquest cas vam voler convidar una veu experta en el tema, la d’Ángel Luis Molina, catedràtic en història medieval a la Universitat de Múrcia i que s’havia endinsat al món dels jocs en diverses publicacions seves. Una entrevista que ja podeu sentir a l’enllaç.

jon-snow5Vam gaudir molt amb la secció Inspirats per l’edat mitjanaon vam fer sonar la banda sonora d’una de les sèries internacionals amb més èxit dels últims anys, “Joc de Trons”. Una combinació de fantasia i edat mitjana vista des dels ulls contemporanis a partir de les novel·les de George R.R. Martin. Una secció que podeu recuperar aquí.

No vam oblidar la nostra cita setmanal amb El prestatge i vam recomanar-vos un nou enregistrament: “The Garden of Zephyrus”, del grup Gothic Voices (Hyperion). Ja heu sentit la nostra petita selecció?

I per acabar, un nou capítol de La crònica, en aquest cas centrada en els efectes d’un enemic fatal: la fam. Escolteu-lo amb un sol clic.

Us va agradar el programa? Voleu fer-nos algun suggeriment? Feu-nos-ho saber a través de la secció de comentaris o del correu electrònic, sonsedatmitjana@catmusica.cat Serà un plaer llegir-vos!