Etiquetes

, , , , , ,

El programa de dissabte, 16 d’abril, ja és a punt! A partir de les 9 h, a Catalunya Música, us oferirem de nou uns Sons de l’edat mitjana plens de música i història: en aquest cas, guiats per la lírica trobadoresca.

Les creacions dels trobadors seran el fil conductor del nostre viatge. Un viatge on també hi tindran lloc, és clar, les trobairitz: la representació femenina arribarà en forma de música, i també a través de l’entrevista que hem fet a Cinta Arasa, autora de la novel·la infantil Missió trobairitz! -editada per Ànimallibres– i que aquesta setmana, si sou oients de l’emissora, haureu pogut començar a descobrir al Només hi faltes tu.

IMG_9122

En ocasions, els àlbums de la secció El prestatge pertanyen a grans segells, a formacions de trajectòries llargues i contrastades, però aquest dissabte no serà el cas: farem sonar un àlbum recent, interpretat per joves intèrprets catalans, finançat a través del crowdfunding, i dedicat, com no, al món trobadoresc. I sobretot, d’una qualitat excepcional. Per no perdre-se’l!

Sense allunyar-nos de la lírica trobadoresca i les llegendes que l’envolten, arribaran els sons Inspirats per l’edat mitjana, amb una història que va deixar impressionats als assistents a la seva representació al Gran Teatre del Liceu aquesta temporada. Calen més pistes?

I per últim, La crònica, el nostre espai basat en el noticiari de Joan Torralles, s’acostarà a un tema difícil: la pesta.

Així doncs, us esperem a un programa concebut com una cançó, plena de versos “di-versos” i que desitgem que us atrapi un dissabte més.

Anuncis