Etiquetes

, , , , , , , ,

Un dilluns més, ja podem compartir amb tots vosaltres el darrer programa dels Sons de l’edat mitjana. Com ja us vam comentar al post anterior, el nostre eix central va ser la figura del rei Artur i tot el que l’envolta. Doncs bé, ja teniu disponible el programa complet. I com sempre, ja sabeu que podeu sentir-lo al reproductor que trobareu tot seguit, al web de Catalunya Ràdio, i també a ivoox.

king_arthur_and_the_knights_of_the_round_table_604x341

I pel que fa a les seccions, vam gaudir d’una entrevista molt completa i interessant, gràcies a la visita dels historiadors Pau Castell i Delfi Nieto, membres del MOOC “Magic in the middle ages”.

També vam recordar el tenor José Ferrero a “El Prestatge”, la nostra peculiar discoteca medieval. Aquesta setmana hi vam incorporar l’àlbum de la Capilla Antigua de Chinchilla que porta per títol “Tristan’s Harp. Música medieval artúrica”.

Un terratrèmol ocorregut l’any 1363 va protagonitzar “La crònica”, la secció en què desvetllem el noticiari de Joan Torralles, un text que cada dia segueix sorprenent-nos gràcies a la col·laboració de Raimon Colomer, que hi dóna veu; i de Josep Palau, l’encarregat de donar el cop d’ull definitiu a les adaptacions dels textos originals.

Per últim, no oblidem “Inspirats per l’edat mitjana”. Aquí ens va ser difícil triar, donat que el rei Artur ha servit d’inspiració a un gran nombre d’obres d’allò més diverses. Però estem contents de la tria: “King Arthur”, de Henry Purcell és absolutament màgica!

Sens més, esperem que hagueu gaudit d’aquesta dosi de llegenda. Ja frisem per fer-vos arribar el proper programa!