Etiquetes

, , , , , , , ,

Ja som dijous i, de nou, us avancem els continguts del programa d’aquest dissabte. En aquesta ocasió ens acostem a una figura emblemàtica de la fantasia medieval, ja des del segle XII: el rei Artur i amb ell, el món que l’envolta.

El seu ha estat un dels noms més coneguts i inspiradors al llarg del temps, i és per això que provarem d’acostar-nos a l’origen del mite artúric i la producció medieval inspirada en la seva figura, com per exemple, les primeres mostres del gènere novel·lístic, escrites per Chrétien de Troyes. La secció “Inspirats per l’edat mitjana” ens durà una mica més enllà en el temps, però per no aixafar-vos la sorpresa, no us direm res més i us emplacem a escoltar-nos dissabte.

MAGIC

A més, comptarem amb una entrevista que hem gaudit moltíssim; una conversa amb els historiadors Delfi Nieto i Pau Castell, que ens faran aprofundir en la figura del rei Artur a través d’un aspecte molt concret: la màgia a l’edat mitjana. I és que, a més d’historiadors, són professors del curs “Magic in the middle ages”, un curs obert en línia que us convidem a descobrir.

No oblidarem “La crònica”, que ve mogudeta, ni tampoc “El prestatge”, una secció que dissabte arriba a mode de record i homenatge a la figura del tenor José Ferrero.

I ja callem. Gràcies per llegir aquest post un dia més i us esperem dissabte, de 9 a 10 h, a Catalunya Música!