Etiquetes

, , , , , , ,

Dissabte passat vam arribar al 5è programa d’aquesta nova etapa dels “Sons”. Un programa que vam dedicar al món de la dansa: les músiques que l’acompanyaven a l’àmbit dels trobadors i trouvères, les danses instrumentals, i fins i tot, les traces i pervivències d’aquelles danses que encara avui trobem a la nostra cultura popular.

Així doncs, si encara no heu sentit el programa, us convidem a fer-ho amb un sol clic!

medieval dance

Com sempre, i per fer-vos més fàcil trobar allò que us pugui ser de major interès, us oferim dues opcions: sentir el programa sencer o sentir les seccions per separat. Així doncs, a través dels diferents enllaços, podreu sentir al web, per exemple, la secció “El Prestatge”, dedicada a un àlbum del grup Millenarium; “La Crònica”, amb la darrera etapa de la fugida del papa Luna d’Avinyó; “Inspirats per l’edat mitjana”, amb música de Claude Debussy, i “L’entrevista”, en aquest cas amb forma de visita guiada a l’exposició “El teatre del cos”, per la qual va conduïr-nos el seu comissari, Raül Sanchis.

Per cert! Dissabte vam obrir el programa parlant de restauracions polèmiques, i concretament, del castell de Matrera, a Cadis. El que són les casualitats: hem sabut que aquesta restauració està nominada a un premi internacional d’arquitectura. Per si no l’havíeu vista, aquí us la deixem.

castillo-matrera2-620x349

I a vosaltres, què us sembla?

Anuncis