Etiquetes

, ,

Tenim bones notícies. Després d’uns mesos de pausa reflexiva, de revisió, de formulacions i reformulacions, ja podem anunciar que els “Sons de l’edat mitjana” tornen a l’antena de Catalunya Música. Serà a partir del mes de març, en horari setmanal: cada dissabte, de 9 a 10 h.

Els notareu canviats -passa el temps i ells també creixen!- però amb la mateixa essència i voluntat: compartir amb tots vosaltres els aspectes més diversos d’una època apassionant, connectar amb sonoritats recreades que ens permetin, per un moment, imaginar un tros de vida.

I ara passo, per acabar aquestes línies, a escriure en primera persona. Gràcies a tots i totes les que en algun moment heu obert aquest blog, heu sentit un podcast o us heu deixat sorprendre per una història que heu sentit per antena. És per aquests petits gestos que l’emissora ha donat via lliure a un espai renovat, amb entitat, dedicat a la música i les sonoritats de l’edat mitjana: una època que mai fins ara havia tingut un espai propi, de concepció oberta i voluntat interdisciplinar.

dansa

Detall d’un dels frescos de la Capella dels Espanyols, a Santa Maria Novella de Florència (1366-67).

El repte és gran. Per part meva, hi posaré tot l’esforç i tota la il·lusió, la mateixa que duc a la motxilla des que vaig publicar la primera entrada al blog. Vaig titular-lo “Un nou camí” i el sento completament vigent. Així doncs, si decidiu acompanyar-me, intentaré fer-vos el trajecte una mica més amè.

Gràcies!

María Montes

Anuncis